Hormigon Impreso Ciudad Real Telefon Reclamatii eMag Digi contact Vremea Gorj Vremea 3 zile Horoscop Berbec Digi Rcs Rds Deranjamente Eon Avarii Coduri postale Vaslui Telefon Revolut saptamana 14 de sarcina saptamana 15 de sarcina Telefon Wizz Air Telefon contact BT Cod Swift Banca Transilvania | Telefon reclamatii ING Bank Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank
whatsapp

Cicitomus srl

Curatare hota restaurant

Curatare hota restaurant. Firma CICITOMUS SRL este o societate specializata in curatari profesionale de:

  • hote din bucatariile restaurantelor si a cantinelor
  • cuptoare de patiserie si a cuptoare de pizza
  • centrale termice ce functioneaza cu combustibili solizi sau lichizi
  • cosuri de fum
  • aerisiri, ventilatii naturale

Avand personal calificat si specializat la firme multinationale (Schiedel, Brunner, Metaloterm, Scoala hoteliera Portugal), la scoala de coserit din Mulhbach, Germania si la Asociatia Cosarilor, putem dimensiona, oferta si monta cosuri de fum profesionale.

SC CICITOMUS SRL, a fost înființată în anul 2007, având ca activitate principală, comercializarea și montarea sistemelor de evacuare gaze de ardere (coșuri de fum). În anul 2009, din cauza faptului că nu existau coșari ce să întrețină coșurile de fum profesionale, societatea a extins domeniul de activitate, școlarizând personalul angajat în domeniul coșeritului. După școlarizări, în paralel cu practicarea activității de curățare coșuri fum, au urmat specializările, atât ăn țară, cât și în Germania și Olanda. În cadrul societății, formarea profesională și specializările sunt continui. Dotarea cu scule profesionale a fost și este unul dintre principalele obiective.

Societatea CICITOMUS are ca scop și apărarea intereselor profesionale și sociale ale coșarilor, realizarea unei unități de acțiune a acestora, în vederea întăririi autorității, prestigiului titlului și profesiei de coșar. Din aceste motive, CICITOMUS SRL este membru fondator al Asociației Coșarilor din România.

Printre obiectivele societății este și organizarea și participarea la activități de formare și specializare continua pentru coșari.

Având în vedere că activitatea de curățare coșuri fum este înrudită cu activitatea de degresare și curățare a tubulaturilor aferente hotelor și a ventilatoarelor ce deservesc sistemele de evacuare aer viciat din bucătariile restaurantelor, CICITOMUS și-a extins activitatea, mărind portofoliul cu clienți ce administrează restaurante, cantine și hoteluri.

În portofoliul nostru de lucrări se regăsesc peste 80 de restaurante și 20 hoteluri. Nu au fost neglijate instituțiile statului, firmele particulare, societăți ce au filiale în țară sau persoanele fizice. Dacă doriți să vedeți portofoliul nostru accesați site-ul nostru oficial  http://cosar-autorizat.ro/referinte.htm

Date contact sc CICITOMUS srl:

Telefon: 0722.667.392 sau 0728.291.777

Mail: cosariro@cosari.ro

Zone acoperite firma curatare hota restaurant:

Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Dabovita, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Ialomita, Braila, Galati, ConstantaCuratare hota restaurant

Pentru institutii ale statului, activam in toata tara.

Date contact firma curatare hota restaurant:

  • SC CICITOMUS SRL
  • CUI J40/11962/2007
  • CIF: 21970698
  • ING Bank: RO75 INGB 5503 9999 0060 2455
  • Trez.sect.2 RO32 TREZ 7025 069X XX01 2657

Alaturati-va !

si urmariti-ne!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Curățare hote restaurant